Thursday, July 7, 2016

Division Vansinne Interview

1.For those that have never heard of you before, can you tell us a little bit about the band? Answer: Division vansinne was created in 2008 with the purpose to make olddeath/blackmetal from the 90s and try to combine the best from both genre. Some of us from the band are from the old scene and had a vision to create the old feeling again.

2.Recently you have released an album, how would you describe the musical sound that is presented on the recording? Answer: Death/blackmetal from the early 90s.Extreme with other words.

 3.What are some of the lyrical topics and subjects the band exploreswith the music? Answer: I would say Demonical , pain , torture war and death. As it should be I guess.

 4.What is the meaning and inspiration behind the name 'Division Vansinne'? Answer: It cant be so hard to get it. “Division Insane” mentally fucked band members.

 5.What are some of the best shows that the band has played so far and also how would you describe your stage performance? Answer: We have not made so many gigs. The ones we couldn’t have blood on stage was worthless.

6.Do you have any touring or show plansfor the future? Answer: No. The band is splitup recently but I guess some of us will continue with other projects/Soloprojects as well.

7.The album was released on 'Black Lion Productions', are you happy with the support they have given you so far? Answer:No problems so far. As always it’s a lot of work and sometimes takes longer time then expected but that is nothing strange at all.

 8.On a worldwide level how has the feedback been to your music by fans of black and death metal? Answer: Don’t really know yet about this album but what I heard so far people are satisfied with the material.

 9.Where do you see the band heading into musically during the future? Answer: Nowhere but as the members are from a shitty planet I guess the inspiration for more brutal recordings will catch our lives sooner or later.

10.What are some of the bands or musical styles that have had an influence on your music and also what are you listening to nowadays? Answer: Can only speak for myself in this question but I would say mostly from the 90s and a very twisted mind.

11.Does Satanism or Occultism play any role in your music? Answer: No comments
.
 12.Before we wrap up this interview, do you have any final words or thoughts? Answer: Buy the record and understand pure black/deathmetal.

No comments:

Post a Comment